Usluge

EcoTherm je nanotehnološki bazirana toplinska izolacija od jednog milimetra za unutarnju izolaciju.

Terenski uvid

Ecotherm instalacija

Ecohidro instalacija

Mjerenje i dijagnostika

Najam uređaja

ZAŠTO ECOTHERM?

Mnoge situacije oštećenja i onečišćenja, kao i energetske insuficijencije imovine, mogu postati značajan financijski i zdravstveni problem stanovnicima objekata i, s vremenom, narušiti i samu upotrebljivost stambenih jedinica.

EcoTherm tim vam osigurava cijeli niz individualnih i cjelovitih profesionalnih usluga koje udovoljavaju širokom spektru potreba klijenta u realizaciji pune ugode i funkcionalnosti objekta (stambenog i poslovnog). 

Nudimo cijelu liniju prilagođenih rješenja koja odgovaraju vašim specifičnim potrebama. Kada je riječ o postizanju toplinske učinkovitosti objekata i pružanju trajnih rješenja za problematiku kapilarne i kondenzacijske vlage, možete se osloniti na stručnost EcoTherm tima koji individualnim pristupom osigurava kvalitetnu instalaciju naprednog toplinskog i hidroizolacijskog rješenja uz garanciju do punih 15 godina.

Također, sustavi najma uređaja izvrsni su za pružanje rješenja za vaše kratkoročne i dugoročne potrebe.

Dugogodišnje iskustvo u području završnih radova i specijalizacija u obradi površina raznih tekstura i oblika čine instalaciju – brzom, pouzdanom i optimalno kvalitetnom.

Usluge instalacije pružaju se na razini cijele Republike Hrvatske uz osiguravanje kvalitetne analize postojećeg stanja prostora za obradu i cjelovitog prijedloga potrebne pripreme površina za obradu toplinskom izolacijom.