BESPLATNO SAVJETOVANJE

DETEKTIRAJTE UZROK VLAGE I PRONAĐITE RJEŠENJE.

Neophodno je odrediti uzrok prekomjernoj vlagi u prostoru.

Problematika s vlagom nažalost nikada ne dolazi sama od sebe. Imperativ je što ranije odrediti razloge manifestacije promjena na površinama objekata.

Zapamtite, svaka očita manifestacija u vidu plijesni, oboljenja i raspadanja površina apelira na hitnu reakciju kako ne bi došlo do trajno štetnih učinaka na vaše zdravlje, dom i novčanik.

Dogovori savjetovanje

 EcoTherm tim osigurao je besplatno daljinsko savjetovanje putem KRATKOG UPITNIKA kako bi Vas uputili na najoptimalnije nastavne korake u odabiru trajnog rješenja i potrebne sanacije radi eliminacije uzročnika postojećeg problema u objektu.

Osiguravanjem osnovnih informacija o tipu objekta i postojećem stanju upućujete nas u obuhvat i manifestaciju problematike.

U vremenskom roku od 24 sata od zaprimanja upitnika, član stručnog EcoTherm tima javit će se Vam se povratno na ustupljeni telefonski broj.

Popunjavanjem kratkog upitnika (obrasca) dajete suglasnost da Vas tvrtka EcoTherm izolacija d.o.o. može kontaktirati sa ciljem konzultiranja na temu obrascem prikazane problematike.

Osobni podaci koji se mogu obrađivati temeljem ove privole su:
1. Osobni podaci naručitelja (ime i prezime, telefon, adresa elektroničke pošte). Adresa elektroničke pošte potrebna je u slučaju nemogućnosti ostvarenja kontakta putem ustupljenog broja telefona.

Slanjem kratkog upitnika potvrđujete da ste upoznati da u svakom trenutku možete odustati od dane privole i zatražiti prestanak daljnje obrade mojih osobnih podataka.