PROFESIONALNA INSTALACIJA

ECOHIDRO UZ ECOTHERM

ECOHIDRO UZ ECOTHERM

Usluge instalacije pružaju se na razini cijele Republike Hrvatske uz osiguravanje kvalitetne analize postojećeg stanja prostora za obradu i cjelovitog prijedloga potrebne pripreme površina za obradu hidroizolacijskom impregnacijom i toplinskom izolacijom.

Izvode se radovi instalacije visoko paropropusnog i vodonepropusnog EcoHidro hidroizolacijskog sredstva za impregnaciju iznutra kao vid prevencije i poboljšanja eventualnih nedostataka na postojećem sistemu vanjske hidroizolacijske zaštite, kao i radovi zahvata restauracije zidova radi uznapredovalog problema sa kapilarnom vlagom i posljedičnom plijesni. Konkretne korake kod izvedbe EcoHidro impregnacije pročitajte ovdje.

Kao završni segment zahvata vrši se instalacija EcoTherm toplinske izolacije, koja trajno onemogućuje proces kondenzacije i pojavu plijesni kao posljedice tzv. hladnih (toplinskih) mostova i slabe paropropusnosti.

Stručna instalacija osigurava garanciju na izvedbu u trajanju od punih 8 godina.

Prednosti instalacije u kombiniranom obliku:

  • dijagnostika uzroka problema i tretiranje površine do izlječenja
  • instalacija iznutra direktno na sporno područje (uz odmak od 30 – 50 cm od oboljenja)
  • brz i relativno jednostavan pristup inače kompleksnoj problematici čije je izvorišta u samim temeljima i na vanjskoj vertikali
  • proizvodi su prostorno neinvazivni i prirodni te pouzdano paropropusni
  • u kombinaciji daju trajno rješenje koje blokira odvijanje procesa kapilarnog i kondenzacijskog vlaženja
  • jamstvo na kombiniranu profesionalnu izvedbu u trajanju je od čak 8 godina