PROFESIONALNA INSTALACIJA

EcoTherm toplinska izolacija

EcoTherm tim čine certificirani stručnjaci za instalaciju EcoTherm toplinske izolacije osiguravajući potpunu i trajnu performansu EcoTherm toplinske izolacije.

Dugogodišnje iskustvo u području završnih radova i specijalizacija u obradi površina raznih tekstura i oblika čine instalaciju – brzom, pouzdanom i optimalno kvalitetnom.

Usluge instalacije pružaju se na razini cijele Republike Hrvatske uz osiguravanje kvalitetne analize postojećeg stanja prostora za obradu i cjelovitog prijedloga potrebne pripreme površina za obradu toplinskom izolacijom.

Izvode se radovi instalacije EcoTherm toplinske izolacije na zdrave površine objekata, kao i radovi sanacije posljedica kondenzacijske vlage.

Stručna instalacija osigurava garanciju na izvedbu u trajanju od punih 15 godina.

Toplinska izolacija - lokalna i cjelovita instalacija

Garancija: punih 15 godina

Provjera parametara vlažnosti i temperature podloge za obradu, kao i okolnog zraka – pri čemu je površina na koju se vrši instalacija zdrava i čvrsta (nema oboljenja kao posljedice procesa vlaženja). Toplinski sloj EcoTherm izolacije (bijele boje) u debljini 1 mm (prostorno neinvazivno) nanosi se uz prethodnu aplikacija akrilne podloge (Prajmera).

Rezultat: zdrava i paropropusna površina topla na dodir s trajnom redukcijom temperaturnih gubitaka (ljeti i zimi) – energetske uštede do 35%. Također, pojava hladnih (toplinskih) mostova je trajno onemogućena.

Preporuka: kako biste ostvarili punu učinkovitost u smislu energetskih ušteda predlažemo cjelovitu instalaciju (tzv. hermetiku).

Trajna prevencija procesa kondenzacije - lokalna i/ili cjelovita instalacija

Garancija: punih 15 godina

Mjerenje i dijagnostika vlažnosti i temperature podloge za obradu, kao i uvjeta okolnog zraka radi eliminacije potencijalnog kapilarnog vlaženja u strukturi. Potom nastupa pristupanje čišćenju podloge od oboljenja (plijesni).

Nakon pripreme površine, vrši se instalacija akrilne podloge i EcoTherm izolacije (bijele boje) u sloju debljine 1 mm (prostorno neinvazivno).

Rezultat: zdrava i paropropusna površina topla na dodir koja potpuno eliminira pojavu tzv. “hladnih” (toplinskih) mostova i plijesni kao posljedice slabe paropropusnosti površine te stvara energetske uštede do 35%.