ECOTHERM RJEŠENJA

EcoTherm linija proizvoda osmišljena je kako bi osigurala trajnu ugodu življenja u svakom objektu. Djelovanje je bazirano na prevenciji i sanaciji najčešćih izazova u stanovanju.

EcoTherm toplinska izolacija osigurava toplinu površina, energetske uštede i eliminaciju pojave kondenzacijske plijesni. S druge strane, EcoHidro impregnacija onemogućava problematiku podizanja i/ili prodora vlage.

Pojedinačno i u vidu kombinacije, proizvodi osiguravaju zdrave, visoko paropropusne površine sa trajno poboljšanim svojstvima koja će dugoročno štiti dom od gubitaka energije i pojave vlage i plijesni.

TOPLINSKA IZOLACIJA DOMA
ecotherm

Brojni objekti očituju problematiku nepostojeće i/ili nedovoljne toplinske izolacije stvarajući energetske gubitke, i zimi i ljeti.

TRAJNA SANACIJA VLAGE I PLIJESNI
ecohidro + ecotherm

U konstrukciji stambenih objekata svakodnevno se odvija transport zraka, vode, vlage, vodene pare i njihovih sastojaka kroz građevne elemente. Vlaga je u čak 70% slučajeva glavni, direktni ili indirektni, uzročnik smanjenja kvalitete građevinskih elemenata strukture stambenih objekata.

ECOTHERM

ZELENA INOVACIJA

EcoTherm je nanotehnološki bazirana toplinska izolacija od jednog milimetra za unutarnju izolaciju. Bez promjene izgleda i veličine prostora, uz jednostavne i prilagođene metode instalacije, osigurava energetske uštede do čak 35% – lokalnom ili cjelovitom obradom površina objekta.

Svojim svojstvima osigurava potpunu temperaturnu ugodu Vašeg prostora, značajne energetske uštede i veću temperaturnu konzistenciju. Isto tako, spriječava pojavnost procesa kondenzacije i stvaranje vlažnih mrlja te akustičnom izvrsnošću osigurava najpogodniji zvučni ambijent objekta. Rješava probleme:

ECOHIDRO

ZELENA INOVACIJA

Impregnacija ECOHIDRO zaštitno je sredstvo za hidrofobizaciju mineralnih građevinskih materijala kao što su prirodni kamen, cigla, žbuka i beton. Prozirno-bijele je boje, a bazira se na sljedećim sastojcima: polimerima, silikatima, aditivima i vodi. Koristi se za dugotrajnu zaštitu zidova i fasada, unutar i izvan zgrade, od upijanja vlage i/ili kapilarnog transporta vode i agresivnih djelovanja vanjskog okoliša.

Zahvaljujući dobroj probojnoj sposobnosti i popunjavanju pora materijala na koje se nanosi, sredstvo rezultira učvršćivanjem podloge koja postaje vodonepropusna i iznimno stabilna za aplikaciju sljedećih-završnih slojeva. Također, na obrađenoj površini stvara pouzdan paropropusni zaštitni sloj, koji povećava vijek trajanja materijala i pridonosi očuvanju toplinske izolacije zgrade. Rješava probleme: