ECOTHERM RJEŠENJE

EcoTherm je nanotehnološki bazirana toplinska izolacija od jednog milimetra za unutarnju izolaciju.

KUĆANSTVO

EcoTherm je jednostavan i efikasan način postizanja željene topline doma uz smanjenje Vaših računa te minimalan gubitak prostora.

TURIZAM

EcoTherm je idealno rješenje za postizanje maksimalnih temperaturnih, ekoloških i akustičnih performansi Vašeg objekta.

POSLOVANJE

EcoTherm je inovacija koja svojstvima osigurava značajne uštede energije, zdraviji poslovni prostor i izvrsnu prostornu akustiku.

INDUSTRIJA

EcoTherm omogućava široku primjenu u Vašoj industriji. Osigurajte uštede i veću sigurnost Vaših djelatnika.

uštede do čak 35%

ZAŠTO ECOTHERM?

EcoTherm je nanotehnološki premaz prirodnog podrijetla od jednog milimetra za unutarnju izolaciju stambenih i nestambenih objekata, ali i objekata i predmeta različitih tekstura i oblika koji su izloženi specifičnim temperaturnim i ostalim uvjetima.

Metode obrade prilagodljive su strukturi i teksturi površina i predmeta za obradu. Instalacija premaza ne mijenja izgled niti veličinu prostora, odnosno predmeta koji se obrađuje.

Instalacija se vrši direktnim nanošenjem na gips-vlaknaste ploče, gipsano-kartonske ploče, plastične ili drvene oplate, ivericu, OSB ploče, blok kuće, žbukane površine, drvene površine, površine od metala i željeza te željeznih legura.

Za kvalitetnu obradu površine od jednog metra kvadratnog potrebna je jedna litra EcoTherm toplinske izolacije. Cjelovitom i/ili lokalnom obradom površina prostora, osiguravate trajno smanjenu potrebu za korištenjem energetskih izvora.

INSTALACIJA

Lokalna i cjelovita instalacija

Inovacija za unutarnju instalaciju.

PRIRODAN MATERIJAL

TEHNOLOŠKI NAPREDAN

VOLUMNO NEINVAZIVAN

VIŠESTRUKO KORISTAN

Do 35% energetskih ušteda.

Rezultat značajnih energetskih ušteda djelovanje je staklenih mikrosfera – nanotehnološke komponente proizvoda – koja svojstvom detekcije, apsorpcije i refleksije topline izvora energije osigurava prevenciju gubitaka proizvedene temperaturne ugode i znatno dugotrajniju temperaturnu konzistenciju.

Brže zagrijavanje prostora i manje potrebe za korištenjem izvora energije vode ka znatnim uštedama, koje sežu do čak 35%.